• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • profesionalne kuhinje - stroji in oprema

Rezultati za

Profesionalne kuhinje - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. BSN TRADING

  Belgija

  Verified by europages badge

  BSN TRADING is a company that specializes in wholesale sales of electrical appliances, tooling, children's toys and kitchen items. Since it was set up, BSN TRADING has committed to supply its customers with high quality products at keen prices. It has a full product catalogue, ranging from small electrical goods to major appliances, as well as DIY tools, children’s toys and kitchen accessories. The breadth of this range ensures that customers can find everything they need in one spot, offering a practical solution for their procurement needs. For further details, don't hesitate to contact us!

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italija

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 3. HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Eutin Ot Neudorf, Nemčija.

 4. KID CATERING EQUIPMENT

  Združena Kraljevina

  Verified by europages badge

  KID CATERING EQUIPMENT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrija pijač - stroji in oprema, Avtomati za pijačo, Mikrovalovne pečice, Industrija pijač - stroji in oprema, Avtomati za pijačo, Mikrovalovne pečice. Sedež podjetja je v kraju Ness, Združena Kraljevina.

 5. FRAMACO SERVICES

  Francija

  Verified by europages badge

  FRAMACO SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Frepillon, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Francija

  Verified by europages badge

  SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pekarne - stroji in oprema , Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Trgovine - ureditev, Beli prostori - sistemi in postopki, Pekarne - stroji in oprema , Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Trgovine - ureditev, Beli prostori - sistemi in postopki. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C.

  Italija

  Verified by europages badge

  ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Figline E Incisa Valdarno, Italija.

 3. SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Emmerich, Nemčija.

 4. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgija

  Verified by europages badge

  A.Z HORECA EQUIPEMENTS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Lodelinsart (charleroi), Belgija.

 5. SAT GRANDI CUCINE

  Italija

  Verified by europages badge

  SAT GRANDI CUCINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Štedilniki, Štedilniki. Sedež podjetja je v kraju Perugia, Italija.

 1. ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME

  Avstrija

  Verified by europages badge

  ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Breitenfurt Bei Wien, Avstrija.

 2. PAELLERAS EL CID

  Španija

  PAELLERAS EL CID, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah braziers, household items. Sedež podjetja je v kraju Torrent-Valencia, Španija.

 1. FRANKELIA SRL

  Italija

  FRANKELIA SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pohištvo - za hotele, točilnice, kavarne in restavracije. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, industrial refrigerators, industrial refrigeration plant and equipment, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, shop furnishings. Sedež podjetja je v kraju San Giuseppe Vesuviano, Italija.

 2. MATORECA

  Belgija

  MATORECA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema, refrigerated cabinet, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Namur, Belgija.

 3. ETS ROUSSEL

  Francija

  ETS ROUSSEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Baillet En France, Francija.

 4. YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Turčija

  YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Restavracije - stroji in oprema, grill ovens, burner, Restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS

  Turčija

  SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mešalci, gas burners for bakers' ovens, Mešalci, pasta makers. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 6. DC PRODUCTS

  Združena Kraljevina

  DC PRODUCTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah industrial dishwashers. Sedež podjetja je v kraju Wells, Združena Kraljevina.

 7. MCR EQUIPEMENTS

  Francija

  MCR EQUIPEMENTS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah professional kitchens, supplies for bread manufacturers, equipment for bakeries, machines for bakeries. Sedež podjetja je v kraju Saint Lambert De La Potherie, Francija.

 8. CAFE RESTAURANT DISPLAYCASE INDUSTRIAL KITCHEN SHOWCASES

  Turčija

  CAFE RESTAURANT DISPLAYCASE INDUSTRIAL KITCHEN SHOWCASES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah kitchen utensils for institutions, industrial freezing equipment, display windows. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. CLERINOX

  Belgija

  CLERINOX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Kuhinjske nape in prezračevalni ventilatorji, Pohištvo, za menze, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Kuhinjske nape in prezračevalni ventilatorji, installation of professional kitchens, Pohištvo, za menze. Sedež podjetja je v kraju Beauraing, Belgija.

 2. PANEM INTERNATIONAL

  Francija

  PANEM INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema , Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Pekarne - stroji in oprema . Sedež podjetja je v kraju La Crèche, Francija.

 3. DRN ENDÜSTRIYEL MUTFAK

  Turčija

  DRN ENDÜSTRIYEL MUTFAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Štedilniki, industrial kitchens, fryers for institutions, Štedilniki. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. PINHA, LDA

  Portugalska

  PINHA, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Toasterji, gospodinjski, electric fryers, Toasterji, gospodinjski. Sedež podjetja je v kraju Águeda, Portugalska.

 5. M & M - MICHAILIDIS M., & CO. PROFESSIONAL ELECTRIC APPARATUS

  Grčija

  M & M - MICHAILIDIS M., & CO. PROFESSIONAL ELECTRIC APPARATUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjske naprave, električne - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, small electrical appliances, wholesale electrical appliances. Sedež podjetja je v kraju Stavroupoli, Grčija.

 6. SOMEPRODUCTS

  Belgija

  SOMEPRODUCTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Cleansing products - industrial, Sredstva za čiščenje in vzdrževanje, za gospodinjstvo, Pomivalni stroji za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 7. TELFER

  Španija

  TELFER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah kitchen hoods for communities, wok cookers. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 8. HOTELIS - HENRIQUES & CAMPELO, LDA.

  Portugalska

  HOTELIS - HENRIQUES & CAMPELO, LDA., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah industrial kitchens, industrial laundries, food sector distribution. Sedež podjetja je v kraju Braga, Portugalska.

 9. ERSOZ MUTFAK

  Turčija

  ERSOZ MUTFAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah kitchen utensils for institutions. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 10. INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS

  Združena Kraljevina

  INSPIRE COMMERCIAL KITCHEN SOLUTIONS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Industrija pijač - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Tobačna industrija - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Tobačna industrija - stroji in oprema, Profesionalne kuhinje - stroji in oprema, Mekanisk ventilation, Cold rooms. Sedež podjetja je v kraju Middlesbrough, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Profesionalne kuhinje - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

1.468 Podjetja