• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • stroji za rotacijsko vrtanje (jeder)

Rezultati za

Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder) - Uvoz izvoz

 1. MAGNETOR GMBH I. L.

  Nemčija

  MAGNETOR GMBH I. L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Lauenburg, Nemčija.

 2. WSM CAN MAKINA LCC.

  Turčija

  WSM CAN MAKINA LCC., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Deluje tudi v panogah fresh bread, accessories and spare parts. Sedež podjetja je v kraju Pendik, Turčija.

 3. GEOFINAL

  Češka Republika

  GEOFINAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Deluje tudi v panogah Vrtanje - orodni stroji, Geotechnics - drilling and test boring equipment, Vrtanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Trinec, Češka Republika.

 4. OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Saarbrücken, Nemčija.

 5. TALLERES P.C.J.

  Španija

  TALLERES P.C.J., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju La Puebla de Alfindén, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Xuzhou, Kitajska.

 2. ITM CONSULTANCY LIMITED

  Združena Kraljevina

  ITM CONSULTANCY LIMITED, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Deluje tudi v panogah pile drilling, machinery and equipment for drilling. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG

  Nemčija

  KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Deluje tudi v panogah plumber. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 4. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Italija

  SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Pescara, Italija.

 5. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italija

  TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Montebello Della Battaglia, Italija.

 1. TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD.

  Kitajska

  TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Tangshan, Kitajska.

 2. TECNO. PAL.CON. S.R.L.

  Italija

  TECNO. PAL.CON. S.R.L., ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Temelji - dela, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Temelji - dela, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Cherasco, Italija.

 1. DRILL SERVICE S.R.L.

  Italija

  DRILL SERVICE S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Mosciano Sant'angelo, Italija.

 2. RIGSERV LTD

  Združena Kraljevina

  RIGSERV LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Vrtalni stolpi, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Aberdeen, Združena Kraljevina.

 3. BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S.

  Italija

  BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vodnjaki - gradnja, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Cherasco, Italija.

 4. BARLETTA GIUSEPPE

  Italija

  BARLETTA GIUSEPPE, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Ispani, Italija.

 5. GEOMATECH

  Francija

  GEOMATECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtanja in izkopavanja - dela. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Longjumeau, Francija.

 6. MORI S.R.L.

  Italija

  MORI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Campofilone, Italija.

 7. ARTESIAN POZZI ( S.N.C. )

  Italija

  ARTESIAN POZZI ( S.N.C. ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Vodnjaki - gradnja, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vodnjaki - gradnja, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Fiume Veneto, Italija.

 8. GEOMARC S.R.L.

  Italija

  GEOMARC S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Monza, Italija.

 1. DRILLMEC S.P.A.

  Italija

  DRILLMEC S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Podenzano, Italija.

 2. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Italija

  CO.ME.TRI.A. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Adria, Italija.

 3. KANN TOOLS CO., LTD

  Kitajska

  KANN TOOLS CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Ningbo, Kitajska.

 4. ADRIATECH S.R.L.

  Italija

  ADRIATECH S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Pescara, Italija.

 5. PETRIND S.R.L.

  Italija

  PETRIND S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni Teatino, Italija.

 6. SIME S.R.L.

  Italija

  SIME S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Storitve nadzora vrtanja jaškov, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Monopoli, Italija.

 7. NINGBO HAILIFAN MACHINERY FITTING FACTORY

  Kitajska

  NINGBO HAILIFAN MACHINERY FITTING FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju ninbo, Kitajska.

 8. MADONIA NICOLA

  Italija

  MADONIA NICOLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Analiza tal, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Analiza tal, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Cammarata, Italija.

 9. TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L.

  Italija

  TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L., ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi, Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Vrtalni stolpi. Sedež podjetja je v kraju Paduli, Italija.

 10. GTW KERNBOHR- U. SÄGETECHNIK GMBH

  Nemčija

  GTW KERNBOHR- U. SÄGETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder), Stroji za rotacijsko vrtanje (jeder). Sedež podjetja je v kraju Emmerich Am Rhein, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno