• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vino - sardinija

Rezultati za

Vino - sardinija - Uvoz izvoz

 1. E-SARDINIAFOOD.COM

  Italija

  E-SARDINIAFOOD.COM, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Vino - Sardinija, Vino - Sardinija, sale of cheese products. Sedež podjetja je v kraju Oristano, Italija.

 2. CANTINA DEL GIOGANTINU

  Italija

  CANTINA DEL GIOGANTINU, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vino - Sardinija. Deluje tudi v panogah production of wines, vermentino, wines, fine wines. Sedež podjetja je v kraju Berchidda, Italija.

 3. ATHA RUJA PODERI

  Italija

  ATHA RUJA PODERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sardinija. Deluje tudi v panogah wine shop, tourism and agriculture, wine cellars, wine bar wine tasting. Sedež podjetja je v kraju Dorgali, Italija.

 4. CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL

  Italija

  CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sardinija. Deluje tudi v panogah cannonau. Sedež podjetja je v kraju Mamoiada, Italija.

 5. AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vino - Sardinija. Deluje tudi v panogah company domiciliation. Sedež podjetja je v kraju Bono, Italija.

Filtri

Rezultati za

Vino - sardinija - Uvoz izvoz

Število rezultatov

5 Podjetja

Država