• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema

Rezultati za

Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turčija

  Verified by europages badge

  TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Priprava tal, stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Poljedelski stroji, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Agricultural Machinery, Agricultural Equipment, Tillage Machinery, Tillage Equipment. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 2. ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sangerhausen, Nemčija.

 3. CLOOS & KRAUS

  Luksemburg

  CLOOS & KRAUS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kmetijski stroji in naprave, Kmetijski stroji in naprave, used farm machinery, spare parts for agricultural and gardening machines, farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Roost, Luksemburg.

 4. COSERWA

  Francija

  COSERWA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Material za sejanje in sajenje, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, machinery for plant nurseries, nursery supplies, Material za sejanje in sajenje, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Sedež podjetja je v kraju Hagenbach, Francija.

 5. ARNETOLI MOTOR SRL

  Italija

  ARNETOLI MOTOR SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Delovni stroj za odstranjevanje grmičevja in podrasti. Deluje tudi v panogah Kmetijski stroji in naprave, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, scrub-clearing machines, Kmetijski stroji in naprave, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Reggello, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LOC IT SA

  Belgija

  LOC IT SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Auvelais (sambreville), Belgija.

 2. ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS)

  Francija

  ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS), je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah small tractors, lawn mowers, garden strimmers, farm tractors. Sedež podjetja je v kraju Villeneuve-Saint Germain, Francija.

 3. ETESIA S.A.S

  Francija

  ETESIA S.A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah garden tractors, electric tractors, grounds maintenance equipment. Sedež podjetja je v kraju Wissembourg, Francija.

 4. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Italija

  CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtno orodje, agricultural machinery and equipment, farming tools and accessories, Vrtno orodje, gardening articles. Sedež podjetja je v kraju Briga Novarese, Italija.

 5. SLIMS PLACE

  Združena Kraljevina

  SLIMS PLACE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Gojenje v vodi - materiali in potrebščine, Gojenje v vodi - materiali in potrebščine, bio-stimulants - fertilisers, horticultural lighting systems. Sedež podjetja je v kraju Hounslow, Združena Kraljevina.

 1. AUTOLAWNMOW

  Irska

  AUTOLAWNMOW, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Oldcastle, Irska.

 2. AVRIL INDUSTRIE

  Francija

  AVRIL INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ploemeur, Francija.

 1. MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH

  Nemčija

  MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wiefelstede, Nemčija.

 2. DFL S.R.L

  Italija

  DFL S.R.L, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, tools, Building - hardware, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, do-it-yourself items. Sedež podjetja je v kraju Sala Consilina, Italija.

 3. PUBERT (SA)

  Francija

  PUBERT (SA), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Delovni stroj za odstranjevanje grmičevja in podrasti, Delovni stroj za odstranjevanje grmičevja in podrasti, bush shredder for agriculture, small powered farm machines, cutting-off machines. Sedež podjetja je v kraju Chantonnay, Francija.

 4. ROBOMOW

  Nizozemska

  ROBOMOW, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtno orodje, lawnmowers, small tractors, Vrtno orodje. Sedež podjetja je v kraju Andelst, Nizozemska.

 5. TUINMACHINES DE MEYER

  Belgija

  TUINMACHINES DE MEYER, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah gardening machines, garden machinery rental, garden machine hire and repairs, lawnmowers. Sedež podjetja je v kraju Grembergen, Belgija.

 6. TISSAGE REVIRON

  Francija

  TISSAGE REVIRON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Tkanje - stroji in oprema, Blago, umetne in sintetične tkanine, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, vegetable growing, Tkanje - stroji in oprema, Blago, umetne in sintetične tkanine. Sedež podjetja je v kraju Sainte Sigolène, Francija.

 7. IMSCHOOT

  Belgija

  IMSCHOOT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naprave za zalivanje, vrtne. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Krajinska arhitektura - projektanstvo, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Krajinska arhitektura - projektanstvo, regular garden maintenance. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

 8. SOERGEN

  Francija

  SOERGEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtno orodje, Vrtno orodje, fertilizer, hardware. Sedež podjetja je v kraju Schiltigheim, Francija.

 1. RONDINI S.R.L.

  Italija

  RONDINI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, salt spreading machines, gardening machines, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Novellara, Italija.

 2. ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K.

  Nemčija

  ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Binabiburg, Nemčija.

 3. GARDENA BELGIUM

  Belgija

  GARDENA BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtno orodje, Vrtno orodje, gardening tools, clippers, hedge trimmers. Sedež podjetja je v kraju Uccle, Belgija.

 4. BRINKMAN ALMEN

  Nizozemska

  BRINKMAN ALMEN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Poljedelske naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Živinoreja - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Traktorji in prikolice, poljedelski. Sedež podjetja je v kraju Almen, Nizozemska.

 5. SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS

  Francija

  SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Poljedelstvo in gozdarstvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, spreaders. Sedež podjetja je v kraju Niort, Francija.

 6. EMAK FRANCE SAS

  Francija

  EMAK FRANCE SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah lawnmowers, grounds maintenance equipment. Sedež podjetja je v kraju Rixheim, Francija.

 7. GROUPE MELIX

  Francija

  GROUPE MELIX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kmetijstvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Rabljeni stroji in naprave, Najem in popravila poljedelskih strojev, farm machinery, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Rabljeni stroji in naprave, Najem in popravila poljedelskih strojev. Sedež podjetja je v kraju Castelnaudary, Francija.

 8. KERN & DRIVE GMBH

  Madžarska

  KERN & DRIVE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lončnice, spare parts for agricultural and gardening machines, spare parts for industrial machines, Lončnice, gardening machines. Sedež podjetja je v kraju Gyor, Madžarska.

 9. WELOC

  Belgija

  WELOC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Najem in popravila poljedelskih strojev. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Gradbeništvo - stroji in oprema, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, Gradbeništvo - stroji in oprema, tractor rental. Sedež podjetja je v kraju Forville, Belgija.

 10. GT MACHINERY LTD

  Združena Kraljevina

  GT MACHINERY LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

5.083 Podjetja