• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • vzdrževanje cest - stroji in oprema

Rezultati za

Vzdrževanje cest - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. CMAR

  Francija

  Verified by europages badge

  A French manufacturer of street-cleaning special vehicles and equipment for cleaning city surfaces, CMAR is a manufacturer of special vehicles and is the European leader in cleaning urban surfaces. Its business comprises three major ranges: Rail-Road vehicles built around Unimogs, as CMAR has been a Unimog distributor for more than 50 years, compact vehicles for city road networks on the basis of Multicar Tremo, and compact chassis-mounted road sweepers.

 2. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Slovenija

  Že več kot trideset let z lastno proizvodnjo skrbimo za vrhunske izdelke in kakovostne storitve. V tem času smo ustvarili ekipo in znanje, s katerim ustvarjamo vrhunske izdelke cestne mehanizacije. Z več kot 30 zaposlenimi ustvarjamo visokotehnološke produkte za zimsko in letno urejanje cest, ekološko mehanizacijo ter kakovostne storitve inženiringa ter projektiranja. Z domačim znanjem ustvarjamo izdelke zimskega programa kot so snežni plugi, odmetalniki snega, posipalniki ter skrbimo za montažo najrazličnejših izdelkov s hidravličnimi sistemi. V našem letnem proizvodnem programu skrbimo za razvoj pometalnih naprav, cestnih kosilnic trave in vejevja, naprav za čiščenje odbojnih ograj, sisteme za vgradnjo obcestnih stebričkov in prometnih znakov in sekalce vejevja. Želimo postati prva in najbolj kakovostna izbira visoko tehnoloških proizvodov za skrbno in varno urejene ceste in cestno infrastrukturo. Vrhunsko znanje, poštenost in trdo delo so od nekdaj tiste značilnosti, ki jih v podjetju Riko Ribnica živimo iz dneva v dan, iz generacijo v generacijo.

 3. TECNOLOGÍA PARA ASFALTOS

  Španija

  TECNOLOGÍA PARA ASFALTOS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah asphalt, bitumen. Sedež podjetja je v kraju Valdemorillo. MADRID, Španija.

 4. CMAR RAIL ROUTE

  Francija

  CMAR RAIL ROUTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Durtal, Francija.

 5. CMAR UNIMOG

  Francija

  CMAR UNIMOG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Durtal, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. CMAR NETTOYEUR HAUTE PRESSION

  Francija

  CMAR NETTOYEUR HAUTE PRESSION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Durtal, Francija.

 2. CMAR BALAYEUSES

  Francija

  CMAR BALAYEUSES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah street sweeping machines. Sedež podjetja je v kraju Durtal, Francija.

 3. CMAR DENEIGEMENT

  Francija

  CMAR DENEIGEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah snowploughs and snow removal equipment. Sedež podjetja je v kraju Durtal, Francija.

 4. CMAR PORTE OUTILS

  Francija

  CMAR PORTE OUTILS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Durtal, Francija.

 5. HITEX INTERNATIONAL GROUP

  Združena Kraljevina

  HITEX INTERNATIONAL GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ellesmere Port, Združena Kraljevina.

 1. BATITEC

  Belgija

  BATITEC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zgradbe, montažne in industrijske. Deluje tudi v panogah Zaključna dela, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, Zaključna dela, Civil engineering, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, general renovation work. Sedež podjetja je v kraju Hermalle Sous Argenteau, Belgija.

 2. KEYMACO

  Belgija

  KEYMACO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje plaž - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje cest - stroji in oprema, Gradbeni stroji, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, Gradbeni stroji, construction vehicles, construction site machinery rental. Sedež podjetja je v kraju Genk, Belgija.

 1. URBITEK SRL

  Italija

  URBITEK SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah rolls for parking meters, automatic car parks. Sedež podjetja je v kraju Russi, Italija.

 2. EXEDRA MIDI PYRENEES

  Francija

  EXEDRA MIDI PYRENEES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje cest - stroji in oprema, infrastructure design, construction of machines and equipment, Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Montrabe, Francija.

 3. A.B.EUROLINES

  Belgija

  A.B.EUROLINES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Javna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Železnice - polaganje in vzdrževanje, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, Železnice - polaganje in vzdrževanje, Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Nazareth, Belgija.

 4. EASYVOIRIE

  Francija

  EASYVOIRIE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah street sweeping machines, spare parts for sweepers, compact vacuum sweepers, chassis-mounted street sweepers. Sedež podjetja je v kraju Montelimar, Francija.

 5. OSCH ET FILS

  Luksemburg

  OSCH ET FILS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Upravljanje z industrijskimi odpadki. Deluje tudi v panogah Ograje in portali, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, waste management, Ograje in portali, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, industrial sweepers. Sedež podjetja je v kraju Vianden, Luksemburg.

 6. SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX

  Belgija

  SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izkop zemljišča - dela. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje cest - stroji in oprema, horizontal drilling operations, Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ath, Belgija.

 7. COP & PORTIER

  Belgija

  COP & PORTIER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zaključna dela. Deluje tudi v panogah Konstrukcijska dela, Industrijske gradnje - izvajalci, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, Konstrukcijska dela, Civil engineering, Industrijske gradnje - izvajalci, Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Awirs, Belgija.

 8. VAN HOOF W

  Belgija

  VAN HOOF W, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Katrani in bitumni - gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, asphalt cutting machines, Gradnja cest - stroji in oprema, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, machinery and equipment for road and highway construction. Sedež podjetja je v kraju Hove, Belgija.

 1. LES ENTREPRISES MAGERAT ET COMPAGNIE

  Belgija

  LES ENTREPRISES MAGERAT ET COMPAGNIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Javna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje cest - stroji in oprema, outdoor installations, earthmoving work, ducting systems, Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wellin, Belgija.

 2. ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES

  Belgija

  ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Javna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Ceste - izvajalci, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, Ceste - gradbeni materiali, Ceste - izvajalci, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, building of car parks, Ceste - gradbeni materiali. Sedež podjetja je v kraju Hermalle-Sous-Argenteau, Belgija.

 3. R. LEJEUNE & FILS

  Belgija

  R. LEJEUNE & FILS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zgradbe, montažne in industrijske. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje cest - stroji in oprema, Zaključna dela, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, excavation for duct laying, installation of sewers and sewage systems, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Spa, Belgija.

 4. CMAR LAVEUSE DE VOIRIES

  Francija

  CMAR LAVEUSE DE VOIRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Durtal, Francija.

 5. LAVATRANS

  Francija

  LAVATRANS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev, Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev. Sedež podjetja je v kraju Castelnau D Estretefonds, Francija.

 6. RHONE ALPES DESINFECTION

  Francija

  RHONE ALPES DESINFECTION, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev, Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev. Sedež podjetja je v kraju St Quentin Fallavier, Francija.

 7. NORMANDIE DERATISATION

  Francija

  NORMANDIE DERATISATION, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev, Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev. Sedež podjetja je v kraju Le Tilleul Othon, Francija.

 8. JST ROAD- BUILDING TRUST 3

  Belorusija

  JST ROAD- BUILDING TRUST 3, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ceste - izvajalci. Deluje tudi v panogah Vzdrževanje cest - stroji in oprema, Ceste in avtoceste - obratovanje in storitve, road works, Vzdrževanje cest - stroji in oprema, maintenance of road sections, Ceste in avtoceste - obratovanje in storitve. Sedež podjetja je v kraju Mogilev, Belorusija.

 9. BORCAD SUD-EST

  Francija

  BORCAD SUD-EST, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev, Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev. Sedež podjetja je v kraju Cranves Sales, Francija.

 10. SARL SOS INSECTES

  Francija

  SARL SOS INSECTES, ki deluje v panogi Vzdrževanje cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev, Industrijski čistilni stroji in oprema, Čiščenje - storitve, Čiščenje rezervoarjev in cistern, Čiščenje vagonov, plovil in letalskih rezervoarjev. Sedež podjetja je v kraju Borgo, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Vzdrževanje cest - stroji in oprema - Uvoz izvoz

Število rezultatov

2.767 Podjetja