• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • česen

Rezultati za

Česen - Uvoz izvoz

 1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Francija

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

 2. L'ÉTUVERIE

  Francija

  Verified by europages badge
 3. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgija

  Verified by europages badge

  GB EXPORT INTERNATIONAL BV, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Krompir. Deluje tudi v panogah Česen, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Rastline in zelišča, zdravilne, medical herbs, Česen, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Rastline in zelišča, zdravilne, coffee beans, cinnamon. Sedež podjetja je v kraju Nazareth, Belgija.

 4. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Španija

  Verified by europages badge

  AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah Sadje, onions, purple garlic, red garlic, Sadje, garlic wholesaler, onion wholesaler, garlic and onion from jaen. Sedež podjetja je v kraju Jamilena (jaén), Španija.

 5. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Česen. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PASTACALDI & C. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  PASTACALDI & C. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Sedež podjetja je v kraju Signa, Italija.

 2. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  Kitajska

  YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Sedež podjetja je v kraju Yantai, Shandong, Kitajska.

 3. AJOS GALLARDO

  Španija

  AJOS GALLARDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, garlic, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, red garlic, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Sedež podjetja je v kraju Jamilena-Jaén, Španija.

 4. AMEFRUITS SL

  Španija

  AMEFRUITS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Česen, Agrumi, Česen, Agrumi, lemons, garlic bulbs. Sedež podjetja je v kraju Bigastro-Alicante, Španija.

 5. AJOS MAJITO GOMEZ

  Španija

  AJOS MAJITO GOMEZ, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah peeled garlic, distributors of fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, export of vegetables. Sedež podjetja je v kraju Las Pedroñeras, Španija.

 1. AJOS PITIRRI

  Španija

  AJOS PITIRRI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Sedež podjetja je v kraju Portillo-Valladolid, Španija.

 2. NEROSANO BIOTEK SRL

  Italija

  NEROSANO BIOTEK SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah controlled fermentation. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 1. FRESH & DRY GARLIC

  Španija

  FRESH & DRY GARLIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, packaged garlic, garlic, Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Sedež podjetja je v kraju Jaén, Španija.

 2. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Španija

  COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah garlic stripper. Sedež podjetja je v kraju Aceuchal, Badajoz, Španija.

 3. SYBARIS MARKET SL

  Španija

  SYBARIS MARKET SL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, fruit export, garlic, onions. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 4. CERRONANDO S.C.A

  Španija

  CERRONANDO S.C.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Sedež podjetja je v kraju Puente Del Obispo (jaen), Španija.

 5. AJOPEL

  Španija

  AJOPEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Česen. Sedež podjetja je v kraju Muro De Aguas-La Rioja, Španija.

 6. L'AIL DROMOIS

  Francija

  L'AIL DROMOIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah Gojene sadike, čebulice in semena, scallion, garlic bulbs, organic garlic, Gojene sadike, čebulice in semena. Sedež podjetja je v kraju Eurre, Francija.

 7. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Španija

  IBÉRICA DE PATATAS NATURALES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krompir. Deluje tudi v panogah Česen, onions, new potatoes, Česen, Potato supplier. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 8. AJOS GUTIÉRREZ

  Španija

  AJOS GUTIÉRREZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah packaged garlic, red garlic, garlic bulbs, organic garlic. Sedež podjetja je v kraju Jamilena-Jaén, Španija.

 1. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Turčija

  MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah Stročnice, Diet - hrana, fruit & vegetables, Stročnice, Diet - hrana. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 2. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Španija

  BENJAMÍN DE LEÓN S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Zelenjava, sveža. Deluje tudi v panogah Česen, carrots, Česen. Sedež podjetja je v kraju Boecillo-Valladolid, Španija.

 3. BRL FOODS

  Brazilija

  BRL FOODS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Česen, Pijače - uvoz-izvoz, Česen, Pijače - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju São Paulo, Brazilija.

 4. DOMI FOKHAGYMA KFT.

  Madžarska

  DOMI FOKHAGYMA KFT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Sedež podjetja je v kraju Szeged, Madžarska.

 5. BAYMAR GEWÜRZE GMBH

  Nemčija

  BAYMAR GEWÜRZE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. PERSIFOOD.IR

  Iran

  PERSIFOOD.IR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Česen, fresh pistachios, saffron, Česen, dates. Sedež podjetja je v kraju Saveh, Iran.

 7. MAQUINARIA ZOCAPI

  Španija

  MAQUINARIA ZOCAPI, ki deluje v panogi Viličarji. Deluje tudi v panogah Česen, sowing machines, combines, Česen, farming machinery. Sedež podjetja je v kraju Las Pedroñeras-Cuenca, Španija.

 8. RODRIGUES DE PAULA, LDA.

  Portugalska

  RODRIGUES DE PAULA, LDA., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Česen. Sedež podjetja je v kraju Coimbra, Portugalska.

 9. PAN UNITED

  Združena Kraljevina

  PAN UNITED, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah peeled garlic. Sedež podjetja je v kraju Harrow, Združena Kraljevina.

 10. MASSONNET CLEMENT

  Francija

  MASSONNET CLEMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah purple garlic, packaged garlic, peeled garlic. Sedež podjetja je v kraju Piolenc, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno