• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prehrambeni izvlečki - stroji in oprema

Rezultati za

Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. BORGHI

  Italija

  Verified by europages badge

  Our product range includes: screw conveyors, chain conveyors, belt conveyors and pallet conveyors; bucket elevators; filters; rotary distributors; cleaning machines; dampers and specialised devices for product collection, discharge and extraction, with productivity varying from 10 to 300 t/h. Design and manufacture of complete agro-industrial systems, grain storage, silos plants, mills, rice mills, animal feed plants and port facilities. It also produces high-capacity industrial elevators for up to 1, 000 t/h.

 2. EXTRACTIS

  Francija

  Verified by europages badge

  EXTRACTIS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Dury, Francija.

 3. NANO COMPUTING MACHINE TECHNOLOGY INDUSTRY

  Turčija

  NANO COMPUTING MACHINE TECHNOLOGY INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah conveyor belts, interlock elevators. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. SISTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  SISTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Yenimahalle, Turčija.

 5. TERLET B.V.

  Nizozemska

  TERLET B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zutphen, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. EXTREME BEARING B.V.

  Nizozemska

  EXTREME BEARING B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ovezande, Nizozemska.

 2. OKAWARA MFG. CO., LTD.

  Japonska

  OKAWARA MFG. CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah evaporators, concentration, evaporation and crystallization machines and equipment. Sedež podjetja je v kraju Haibara-Gun, Japonska.

 3. ÇAGAN PASLANMAZ

  Turčija

  ÇAGAN PASLANMAZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. HAGESANA GELENKIRCHEN GMBH

  Nemčija

  HAGESANA GELENKIRCHEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema, Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema, filters and filtration systems. Sedež podjetja je v kraju Rinteln, Nemčija.

 5. SAMTECH EXTRAKTIONSTECHNIK GMBH

  Avstrija

  SAMTECH EXTRAKTIONSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Tadten, Avstrija.

 1. HIMALAYAN FOOD PARK

  Indija

  HIMALAYAN FOOD PARK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah fruit juices, packing machines for the food-processing industry, systems and equipment for the production of fruit juices. Sedež podjetja je v kraju New Delhi, Indija.

 2. GI.BI. S.P.A.

  Italija

  GI.BI. S.P.A., ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah plants and equipment for slaughtering pigs. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 1. TECHNILAB DEVELOPMENT

  Francija

  TECHNILAB DEVELOPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lisses, Francija.

 2. TAYSAN MAKINA LTD STI

  Turčija

  TAYSAN MAKINA LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

  Nizozemska

  MACHINEFABRIEK HET STEMPEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, manifold heat exchangers, Mechanical construction, Mlekarne in sirarne - stroji in oprema, mixers for food industry. Sedež podjetja je v kraju Zwijndrecht, Nizozemska.

 4. T-1 ADA

  Srbija

  T-1 ADA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema, oil presses, seed oil presses, Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ada, Srbija.

 5. BASHER POMPA IMALATI ENDUSTRI EKIPMANLARI BASINC TEKNOLOJILERI VE DIS TIC SAN LTD STI

  Turčija

  BASHER POMPA IMALATI ENDUSTRI EKIPMANLARI BASINC TEKNOLOJILERI VE DIS TIC SAN LTD STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zobniške črpalke. Deluje tudi v panogah Stroji in oprema za kemično industrijo, Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema, Stroji in oprema za kemično industrijo, Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. BIOSPREMI

  Italija

  BIOSPREMI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Nicosia, Italija.

 7. FOOD MACHINERY ONLINE LTD

  Združena Kraljevina

  FOOD MACHINERY ONLINE LTD, ki deluje v panogi Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, used machines, Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo. Sedež podjetja je v kraju Grimsby, Združena Kraljevina.

 8. MAKSIMUM AMBALAJ MAKINALARI SAN. LTD. ŞTI.

  Turčija

  MAKSIMUM AMBALAJ MAKINALARI SAN. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posebno pakiranje. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, Embalaža - podjetja, Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, wrapping machines, Embalaža - podjetja, Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. ÖZSTAR KURUYEMIŞ MAKINA SAN. LTD. ŞTI.

  Turčija

  ÖZSTAR KURUYEMIŞ MAKINA SAN. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 2. ZGPU GROUP LTD

  Bolgarija

  ZGPU GROUP LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah flexible couplings for transmissions, encoders. Sedež podjetja je v kraju Gabrovo, Bolgarija.

 3. OMS MEKANIK OTOMASYON SISTEMLERI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  OMS MEKANIK OTOMASYON SISTEMLERI SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah caps, Labelling systems. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. TALIA MAKINE

  Turčija

  TALIA MAKINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 5. SHANDONG ZHONGDE FERMENTATION TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kitajska

  SHANDONG ZHONGDE FERMENTATION TECHNOLOGY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 6. D&W PROCESS TECHNOLOGY

  Nizozemska

  D&W PROCESS TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Uden, Nizozemska.

 7. TECNOVILL S.L.

  Španija

  TECNOVILL S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah palletizers, packaging for foods. Sedež podjetja je v kraju beniarjo, Španija.

 8. ROASTLINE MAKINA

  Turčija

  ROASTLINE MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah roasted peanuts, roasted coffee. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 9. IZBUL

  Turčija

  IZBUL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah sanitizing products, food safety. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 10. PAKDOLUM

  Turčija

  PAKDOLUM, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno